KLEURENTRENDS VOOR RADIATOREN

In ons assortiment van 110 prachtige kleuren vind je vast de perfecte tint Rust-Oleum Radiatorverf om je woonkamer, keuken, badkamer of kantoor dat perfecte accent te geven.

Dankzij de gespecialiseerde formule is deze verf bestand tegen stoten en krassen en hittebestendig tot 60 °C. De verf vergeelt ook niet, dus je radiatoren blijven er stralend bij staan.  

Of je je radiator nu wilt omtoveren tot een echte blikvanger, naadloos wilt laten aansluiten bij de kleur van je muren of gewoon een fris likje verf wilt geven, we vertellen je graag welke kleur het best past bij jouw interieurstijl.

Gedurfde keuzes  

De nieuwste kleurentrends voor radiatoren gaan van opvallend mooi tot haast onzichtbaar. Door je radiator in een gedurfde, felle kleur te verven die afsteekt tegen een lichte of neutrale achtergrond, maak je van dit eerder saaie element een opvallend accent. Als je dan ook nog eens kiest voor complementaire kleuren, zoals blauw en oranje, paars en geel of rood en groen, ontstaat er een dynamisch en verrassend mooi contrast.

Creëer een gelaagd effect en geef meer textuur en diepgang aan de ruimte door die in te richten in dezelfde kleurschakeringen als je radiator.

Naadloze overgang 

Ook een populaire look zijn radiatoren in dezelfde kleur als de muren. Met onze muur- en plafondverf is die klus zo geklaard! De verf is verkrijgbaar in dezelfde 110 stijlvolle kleuren als onze Radiatorverf – ideaal dus om de kleuren van de radiatoren en de muren perfect in elkaar laten overvloeien.

Dit is vooral een heel geslaagde techniek met donkere kleuren, zoals Avonddiner of Zwart Zand, omdat de scherpe randen van de radiator op die manier vervagen.

Radiatoren opnieuw verven

Soms heeft je radiator gewoon een fris likje verf nodig. Met Rust-Oleum Radiatorverf gaat dat vlotter dan ooit, want je brengt die met gemak aan op oppervlakken waar al een grond- of verflaag op zit.

Kies voor klassiek zoals Krijtwit om die vergeelde of versleten radiator opnieuw te doen stralen. Een donkergrijze kleur, zoals Grafiet, zal dan weer meer warmte absorberen en dat komt de efficiëntie ten goede.