Verzenden & Terugsturen

Verzending

Alle bestellingen die voor 16.00 uur binnenkomen, verzenden we nog dezelfde dag.

We bieden gratis standaardlevering, wat meestal tussen de 3 en 5 dagen duurt. Voor bestellingen boven de €50 schakelen we automatisch over op gratis spoedlevering.

Hoewel we bestellingen zeven dagen per week verwerken en verzenden, leveren onze koeriers slechts zes dagen per week. Bestellingen die na 16.00 uur op vrijdag en tot 16.00 uur op maandag worden geplaatst, worden daarom binnen 2-3 dagen bezorgd voor de spoedservice en binnen 3-5 dagen voor de standaardservice. U kan kiezen voor een versnelde bezorgservice als de bestelling minder dan €50 is en u haast hebt, maar houd er dan rekening mee dat de bovenstaande beperkingen van toepassing zijn.

Bij verzending sturen we u een trackingnummer en trackinglinks, maar het kan enkele uren duren voordat de tracking is bijgewerkt.

 

Retourbeleid & Annulatie

U kunt uw bestelling kosteloos annuleren voordat wij deze verzenden. Daarnaast heeft u binnen 14 dagen na de leveringsdatum de mogelijkheid om uw bestelling zonder indicatie van reden te annuleren. Houd er rekening mee dat gepersonaliseerde producten niet kunnen worden geretourneerd.

Om een annulerings- of retouraanvraag in te dienen, kan u een e-mail sturen naar hello@rustoleumcolours.co.uk. Als de goederen al zijn geleverd en u ze wil retourneren, bent u verantwoordelijk voor de retourverzendkosten. Als u echter transportkosten hebt betaald voor de oorspronkelijke verzending, worden deze niet terugbetaald. Goederen moeten aan ons worden geretourneerd binnen 14 dagen na de datum waarop u ons het verzoek tot annulering hebt meegedeeld.

Om uw retourzending te kunnen verwerken, moeten de artikelen ongeopend en in de originele verpakking zitten. Raadpleeg voor meer informatie onze Algemene Verkoopvoorwaarden.