ZIN IN EEN FRISSE, NIEUWE VLOER?

Patronen maken een comeback! Binnenhuisarchitecten en doe-het-zelvers gaan namelijk op zoek naar nieuwe manieren om muren en vloeren een opkikker te geven met een leuke kleur en een uniek design. Blaas je interieur nieuw leven in met luxueuze patronen, kleuren en optische effecten in Rust-Oleum Chalky Vloerverf, verkrijgbaar in 110 prachtige kleuren.

Neem een foto van de ruimte die je wilt verven en druk die af. Teken je ontwerp uit op de foto, want zo heb je altijd een leidraad bij de hand.

Wij hebben ons ontwerp met de losse hand geverfd, maar je kunt het ook eerst met een potlood op de muur en de trap overbrengen. Verf eerst de grotere delen. 

Herhaal dit met Rust-Oleum Chalky Vloerverf en dan met de bijpassende Rust-Oleum Chalky Muurverf. Op de trap komt het effect veel mooier over als je de ovalen, rechthoeken en krullen laat overlopen van de treden naar de stootborden.

Voeg vormen toe tot je tevreden bent met je ontwerp. We hebben een vleugje kleur en vormen toegevoegd op de onderste vijf treden, maar je kunt ook de hele trap verven.


Project kleurenpalet