KLEURENTRENDS VOOR 2023

Na wat welverdiende rust en gezellige dagen met familie en vrienden tijdens de kerstperiode, is het tijd om het nieuwe jaar goed in te zetten met een mooi nieuw kleurenpalet! In ons assortiment van 110 verfkleuren vind je vast de ideale tint om je woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer of kantoor in een prachtig nieuw kleurtje steken!

Lees meer over de meest trendy verfkleuren voor 2023. 

Dromerig roze

Helemaal weg van Viva Magenta, de kleur van het jaar volgens Pantone? Onze Framboos is een vergelijkbare felroze tint, met een warme pittigheid die dag na dag positieve vibes uitstraalt. 
Ga voor een kleur-op-kleur look in combinatie met een blekere tint, zoals Oudroze, voor een naadloze overgang tussen elke ruimte. Liever ingetogen stijlvol? Combineer het zachtroze Subtiel Licht met gebloemd beddengoed, kussens in ruitjespatroon en rieten stoelen. 

Gedurfd en mooi

Retro is weer helemaal terug! Probeer avontuurlijke donkerpaarse tinten uit de seventies, zoals Druivensap of Mulberry Straat, voor een majestueuze look die in het oog springt. 
Haal wat pit en passie in huis met donkerrode schakeringen. Stralend dieprood, zoals Bordeaux of het rijke, fonkelende Soho, geeft elke ruimte een vleugje drama en panache. In combinatie met subtiele sfeerverlichting straalt rood een gevoel van ontspanning uit. Elegantie met een vurige toets. 

Warmte en welzijn

Zorgen voor jezelf, het is een van de belangrijkste trends van 2023.  Warme neutrale tinten, zoals Toffee en Featherstone, gaan perfect samen met Antiek wit en Slagroom en creëren een minimalistische achtergrond voor ingelijste prenten. Zo schep je een plek waar je je helemaal thuis voelt.  

Een neutrale tint naast een fellere kleur maakt van een gewone muur echt een blikvanger. Haal buiten naar binnen met aardachtige groene tinten, zoals Struikgewas of Sereniteit, voor een ongedwongen look geïnspireerd door de natuur.

Ga voor goud

2023 wordt het jaar van de warme interieurs, met zonnig gele en gouden tinten. Met subtiele boterkleurige schakeringen zoals Zandstorm of felle neonkleuren zoals Citroensorbet laat je in een handomdraai elke ruimte optimisme en levenslust uitstralen.  
Combineer die tinten met meubels en accessoires in mat zwart voor een adembenemend en opvallend contrast. Of ga voor licht en luchtig met zachte zomerse kleuren, licht hout en witte sierlijke meubelstukken. 

In 2023 is het tijd voor iets anders. Maak je keuze uit de 110 prachtige kleuren in ons assortiment en stel in elke ruimte het perfecte palet samen met onze stijlvolle en toch duurzame vloer- en plafondverf. Of doe mee met de upcyclingtrend en verf je meubels in een kleurtje met een krijtachtige, matte, zijdeglanzende of hoogglanzende afwerking. De woning van je dromen wordt werkelijkheid!