Muur- en Plafondverf Chalky - Oester

€0,99 - €45,00
Een beoordeling schrijven
Geschikt voor:
Muren en Plafonds
Kleurgroep:
Wit
Kleurcollectie:
Neutrale tinten
Finish:
Mat

Omschrijving products.hide_description- products.show_description+

Deze krijtverf is op waterbasis is schrobbaar, slijtvast en vlekbestendig en daardoor zeer eenvoudig schoon te maken. Rust-Oleum Chalky muur- en plafondverf is niet alleen bestand tegen alledaagse krassen, vlekken en spetters, het is ook nog eens heel makkelijk aan te brengen en geurloos.

Fris je woonruimte op met Rust-Oleum Muur- & Plafondverf. Gewoon aanbrengen met een kwast of roller op pleisterwerk, bakstenen of betonnen muren en plafonds, of op eerder geverfde muren en plafonds. Hierdoor ontstaat een mooie matte afwerking, perfect voor in de woonkamer, keuken, slaapkamer of kantoor.

De hoogwaardige kleurformule is op waterbasis, praktisch geurloos en verkrijgbaar in 110 prachtige kleuren. Kies de perfecte kleur voor uw interieurontwerp.

Verbruik: 12 m2 per liter. Voor het beste resultaat raden we aan om twee lagen aan te brengen. De matte muur- en plafondverf wordt in België geproduceerd en in een milieuvriendelijk blik van 2,5 liter geleverd.

TEST DE KLEUREN THUIS MET ONZE HANDIGE TESTZAKJES € 0,99 PER STUK

Onze testzakjes bevatten 10 ml van de werkelijke verf om u te helpen bij het kiezen van de perfecte kleur. Het ziet er misschien klein uit, maar elk zakje is voldoende om een testoppervlak van 30 cm x 30 cm te schilderen. Zo krijg je thuis een werkelijke weergave van de kleur en de hechting.

Video's Video's verbergen- Video's weergeven+

Gerelateerde producten