WELKE MEUBELVERF GEBRUIK IK HET BEST?

We begrijpen het: met keuze uit vier afwerkingen is het niet eenvoudig om te weten welke meubelverf van Rust-Oleum ideaal is voor jouw project. Daarom hebben we ze allemaal op een rijtje gezet. Zo vind je meteen de perfecte textuur of kleur. 

Matte meubelverf

Voor een gladde, matte look. Vind je een ‘shabby chic’ interieur eerder ‘shabby’ dan ‘chic’? Dan is Rust-Oleum Meubelverf Mat voor jou gemaakt. Deze verf creëert geen kunstmatig verouderde look, maar een sobere, matte afwerking.


Chalky Meubelverf

Geef je interieur een opfrisbeurt: één geconcentreerde laag volstaat voor een matte afwerking met krijtlook op je meubels, bakstenen, stenen en pleisterwerk. Breng Rust-Oleum Chalky Meubelverf gewoon aan op een blanke ondergrond of op een oude verf- of vernislaag, laat drogen, schuur even op en werk af met was of lak.


Meubelverf Zijdeglans

Je meubilair, deuren en lijstwerk zullen glanzen van plezier na een laagje Rust-Oleum Meubelverf Zijdeglans. Op de meeste oppervlakken is een grondlaag aanbrengen of schuren niet nodig. Het geverfde oppervlak hoef je bovendien niet in de was

te zetten of te lakken.


Meubelverf Hoogglans

Je meubilair, deuren en lijstwerk krijgen een chique, stijlvolle look na een laagje Rust-Oleum Meubelverf Hoogglans. Deze verf op waterbasis heeft een hoogglanzende afwerking. Op de meeste oppervlakken is een grondlaag aanbrengen of schuren niet nodig. Gewoonweg schitterend.