Chalky Meubelverf - Kobalt

€0,99 - €25,50
Een beoordeling schrijven
Geschikt voor:
Meubels en plinten
Kleurgroep:
Blauw
Kleurcollectie:
Opvallend & levendig
Finish:
Mat

Omschrijving products.hide_description- products.show_description+

Perfect voor upcycling: fris uw meubels op met deze Rust-Oleum chalky meubelverf en blaas nieuw leven in oude meubels. 

  • Gemakkelijk te gebruiken, voor de meeste oppervlakken is geen primer of schuren nodig. Vernieuw moeiteloos bureaus, kasten of oude ladekasten met een mooie, krijtachtige matte verflaag. 
  • Deze sterk gepigmenteerde verf op waterbasis biedt een uitstekende dekking met slechts één laag en wordt geleverd in een milieuvriendelijke verpakking.
  • Wil je een stijlvolle vintage look creëren? Breng gewoon twee lagen aan in verschillende kleuren en schuur of boen ze af als ze droog zijn. Werk af met een laag Rust-Oleum Meubelwas of Rust-Oleum transparante Meubellak. 
  • Rust-Oleum chalky meubelverf is ideaal voor het overschilderen van oude verven, vernissen en wassen. Het wordt in België geproduceerd en in een milieuvriendelijk blik van 750 ml geleverd.
  • Capaciteit: 14m² per liter.

TEST DE VERF THUIS MET ONZE HANDIGE TESTZAKJES €0,99 PER STUK.

Onze testzakjes bevatten 10 ml van de echte verf om je te helpen de perfecte kleur te kiezen. Het ziet er misschien klein uit, maar elk testzakje is genoeg om een testoppervlak van 30 cm x 30 cm te verven. Zo krijg je thuis een werkelijke weergave van de kleur en de dekkracht.

Gerelateerde producten