HUIS GEMAAKT

Rust-Oleum bekent (veel) kleur: straf sponsorship met Huis Gemaakt

Rust-Oleum bekent (veel) kleur: straf sponsorship met Huis Gemaakt

Ben jij  #teamgroen, #teamblauw of #teamrood? Hasselt, Antwerpen of Aalst? Vanaf 31/10 volg je het spannende avontuur van zes koppels in Huis Gemaakt op VTM! De dieprode, helderblauwe en grasgroene kleuren? Die verzorgen wij als sponsor van het gigantisch populaire programma. En natuurlijk adviseert Rust-Oleum ook in alle andere kleurrijke interieurbeslissingen van de deelnemers.

 

Aan de kwaliteit van de verf zal het alvast niet liggen, al blijft de hamvraag wel: welk koppel brengt onze verf het best tot z’n recht in zijn droominterieur? Benieuwd welke kleuren de koppels uitkiezen uit ons breed assortiment? Spoiler alert: het is niet alleen groen, rood en blauw ...

 

Elke dinsdag en donderdag om 20u35 op VTM en op VTM GO

---

Rust-Oleum staat bekend om zijn toewijding aan innovatie, duurzaamheid en stijl. Of je nu een doe-het-zelver bent of gewoon iemand die zijn leefruimte wil opfrissen, Rust-Oleum heeft de perfecte oplossing voor jou.

Heb je zin om een kamer op te frissen? Of ben je geïnspireerd geraakt door de prachtige transformaties in Huis Gemaakt? Met meer dan 30 soorten verf, elk verkrijgbaar in 110 prachtige kleuren, vind je de perfecte tinten om uit te kiezen. 

 

Jouw wereld is ons canvas - laten we het samen verven!