Radiatorverf, Mat - Zalm

€0,99 - €30,00
Een beoordeling schrijven
Geschikt voor:
Radiatoren
Kleurgroep:
Rood
Kleurcollectie:
Opvallend & levendig
Finish:
Mat

Omschrijving products.hide_description- products.show_description+

Wil je je radiator omtoveren tot een stijlvolle blikvanger of nieuw leven inblazen met een frisse kleur? Dan heb je hittebestendige radiatorverf van hoge kwaliteit nodig. De hittebestendige radiatorverf van Rust-Oleum heeft een uitstekende, langdurige dekking, is gemakkelijk aan te brengen en is sterk gepigmenteerd, wat resulteert in een duurzame, mooie, matte afwerking. 

  • Kan je interieur wel wat meer uitstraling gebruiken? Voeg dat speciale tintje toe door uw radiatoren een mooie, nieuwe matte kleur te geven met Rust-Oleum Radiatorverf. 
  • Gewoon met een kwast of roller aanbrengen op eerder geprimerde of geverfde radiatoren om uw radiatoren in een handomdraai een nieuwe look te geven. De langdurige dekking (capaciteit: 12 m2 per liter) zorgt voor een mooie, matte verflaag die op de lange termijn niet vergeelt en schimmel en vlekken voorkomt. 
  • De hittebestendige verf is bestand tegen temperaturen tot 60 graden Celsius, is op waterbasis en geurloos, en beschermt je radiator tegen krassen tijdens het alledaagse gebruik gebruik. 
  • Maak een keuze uit 110 prachtige kleuren die ideaal zijn om je radiatoren qua kleur af te stemmen op je muren. 
  • Rust-Oleum matte radiatorverf wordt in België geproduceerd en in een milieuvriendelijke verpakking geleverd. Het recyclebare blik bevat 750ml. 

TEST DE VERF THUIS MET ONZE HANDIGE TESTZAKJES €0,99 PER STUK.

Onze testzakjes bevatten 10ml van de echte verf om je te helpen de perfecte kleur te kiezen. Het lijkt misschien klein, maar elk zakje is genoeg om een testoppervlak van 30cm x 30cm te verven. Zo krijg je thuis een getrouwe weergave van de kleur en de dekkracht.

Gerelateerde producten